Selecteer een pagina

Heb je nog vragen?

“misschien staat hier het antwoord wel bij”

FAQ’s

Veelgestelde vragen

VOOR WAT VOOR SOORT SITES IS ZO'N ONEPAGE WEBSITE GESCHIKT ?

Voor websites die er wel moeten zijn en er netjes en representatief uit moeten zien, maar waar je weinig omkijken naar wilt hebben.

KAN IK ZELF DE INHOUD AANPASSEN?

In Starter en Deluxe niet. We kunnen ons voorstellen dat er een aantal keren per jaar toch een wijziging moet komen, maar om het makkelijk te maken doen wij dat voor je. Afhankelijk van het pakket zijn een aantal tekst of afbeelding wijzigingen per jaar in de prijs inbegrepen.

Het Premium pakket biedt deze mogelijkheid wel.

EN WAT ALS IK TOCH VAKER TEKSTWIJZIGINGEN HEB?

Er kan altijd een servicecontract met ons worden afgesloten waarin meer tekstwijzigingen verwerkt kunnen worden. Normaal gesproken wordt een kwartier gerekend voor een aanpassing.

Wijzigen je teksten vaak, kies dan voor een deluxe pakket.

WAT ALS IK DAGELIJKS OF WEKELIJKS MIJN INHOUD WIL AANPASSEN?

Als je een blog site of een nieuwssite hebt waarin dagelijks of wekelijks inhoud aangepast moet worden is raden we je aan om voor een Premium pakket te kiezen. 

WAT MOET IK ZELF DOEN?

Je bepaalt welke blokken je wilt gebruiken op je website, zie ons aanvraag formulier (nog maken). Lever daarvoor geschikte tekst en afbeeldingen aan. Wij zorgen er dan voor dat deze op de juiste plekken op geplaatst worden. Je ontvangt van ons een duidelijk overzicht hoe en wat er aangeleverd moet worden.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN WEBSITE ONLINE IS?

In de meeste gevallen is dit afhankelijk van het aanwezig zijn van alle teksten en afbeeldingen. Wanneer alles compleet is kan de site in principe binnen een paar dagen online staan.

KAN IK OOK HULP KRIJGEN BIJ HET SCHRIJVEN VAN TEKSTEN EN HET ZOEKEN OF MAKEN VAN AFBEELDINGEN?

Dat kan, maar dat is niet inbegrepen in deze scherpe prijzen. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken waar je extra ondersteuning nodig hebt.

WAT ALS IK MEER NODIG HEB DAN EEN ONEPAGE WEBSITE?

Wil je een uitgebreidere website met meer pagina’s dan raden, neem dan contact met ons op, ook daarvoor bieden wij een passende oplossing.

HOE ZIT HET MET DE DOMEINNAAM?

Je kunt zelf een .nl domeinnaam kiezen. Dit kan bijvoorbeeld je eigennaam.nl zijn. Wij kunnen de domeinaanvraag voor je regelen. Voor beschikbaarheid van domeinnamen kun je kijken op sidn.nl.

We verzoeken je nog niets aan te vragen, alleen te checken op beschikbaarheid. Wil je dit tóch doen kies dan voor registrar Vimexx, zodat er geen extra kosten berekend hoeven te worden om het domein bij de bouw van de website weer te verhuizen.

HOE ZIT HET MET DE HOSTING?

De Onepage website wordt op onze server gehost, daar heb je dus verder geen omkijken naar.

ZIJN DE KOSTEN EENMALIG?

Voor het opzetten van de website wordt het tarief gerekend dat je in de verschillende pakketten kunt zien. Dat is eenmalig. Voor het verlengen voor de daaropvolgende jaren wordt een klein bedrag gerekend voor de kosten van de domeinnaam, de hostingserver en technische updates. Daarbij heb je weer je jaarlijks aantal wijzigingen tegoed.
Ook deze bedragen staan vermeld in de prijstabellen.

IS DE WEBSITE OVERDRAAGBAAR ALS IK NAAR EEN ANDERE PROVIDER OF WEBDESIGNER GA?

Nee, aangezien de website draait op een door ons ontwikkeld systeem met bijbehorende licenties, is dit niet mogelijk.

Voorbeelden van deLuxe Pakketten

Onepage  - Screenshot website voorbeeld 4
Onepage  - Screenshot website voorbeeld 5
Onepage  - Screenshot website voorbeeld 10
Onepage  - Screenshot website voorbeeld 7

Meer vragen?

Weet je het zeker? vul dan de aanvraagformulier in
Zo niet, je kan hieronder nog een vraag stellen

Neem contact met ons op